Η εταιρία ΑΦΟΙ ΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1966 στον χώρο των καυσίμων με ιδιόκτητο πρατήριο καυσίμων, προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης και κατάστημα πώλησης ανταλλακτικών για αυτοκίνητα.

Έκτοτε η εταιρία ΑΦΟΙ ΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε., πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, έχει γίνει αντιπρόσωπος λιπαντικών ΕΚΟ, τοπικοί αντιπρόσωποι πρωτοποριακών εταιρειών ειδικών εργαλείων για αυτοκίνητα και συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα εγγύησης ΕΚΟ που εξασφαλίζει και εγγυάται την σωστή ποσότητα καυσίμων στο αυτοκίνητό σας.

Χρόνια τώρα οι πελάτες μας εμπιστεύονται την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας. Με υπευθυνότητα και άμεση εξυπηρέτησή προσπαθούμε πάντα να αναβαθμίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, να εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας, να έχουμε τους υψηλότερους ελέγχους ποιότητας και ασφαλείας για τις εγκαταστάσεις και τις δεξαμενές μας.

Με ανταγωνιστικές τιμές και διευκολύνσεις πληρωμής ακόμα και με πιστωτική κάρτα είμαστε πάντα ευέλικτοι και έτοιμοι να διευκολύνουμε τους καταναλωτές όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η εξειδίκευση και η εκμετάλλευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, είναι ο πρωτεύων στόχος μας με ευθύνη στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Το όραμα μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή του πελάτη στο χώρο των πετρελαιοειδών και των ανταλλακτικών, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Κοινοποίηση